понеделник, 1 август 2011 г.

Притурки от Google Friend Connect

Преди време писах за как може да се ускори зараждането на блога, използвайки вместо оригиналната притурка за последователи от Blogger, генерирана като HTML код от Google Friend Connect.

Ефективност на сайт

Наскоро се разрових отново в Google Friend Connect и открих и други интересни притурки, които са лесни за оформление и могат да харесат на някого. Използването им не е ограничено, само за блогове в Blogger, но трябва да имате профил в Google, за да вземете код.
Ако сте логнати в профила си в Google, заредете следния адрес:

Google Friend Connect

Вляво ще излязат блоговете ви. Ако не сте добавили към профила си в Google своя блог, добавете го първо. Ако имате повече от един добавен блог, за да вземете притурка първо трябва да кликнете на него в менюто в ляво. За пример съм избрал Нямам идея, кликнал съм на нея и тя е отгоре.
Сега избирам първо за преглед на галерията с притурки.
Разгледайте ги и вие и ако си харесате нещо, можете да го оформите на място и да вземете код, който се добавя в блога, като HTML притурка.
Лично за мен съм си харесал притурката Членове. В момента Blogger, я използва, но взета от там, мога да огранича размера, като пипна самия код.
Във Всички притурки има и малък вариант на притурката, който също е интересен.
Харесват ми и притурките Препоръчване и Предоставено съдържание, защото дават възможност за притурка с променящи се често публикации от блога ви.
Ако ви хареса някоя, кликвате на Вземете тази притурка, оформяте визуално притурката и получавате код за вашия блог.

1 Коментар:

Публикуване на коментар

:п :1а :2а :3а :4а :5а :6а :7а

Правила за съдържанието

Криейтив Комънс договор
Произведението използва Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България License. Моля, копирането на материали от тук, да става с указване на източника с реален линк.

За мен

Моята снимка

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка. Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две!
Джордж Бърнард Шоу

Намерете ни във Facebook

  ©Другият - Всички права запазени

Template by Dicas Browser | Template original Dicas Blogger | Topo