понеделник, 30 май 2011 г.

Добавяне на емисия в twitter

Не харесвам twitter, но имам акаунт там и влизам по веднъж на ден, за да видя какво правят хората, които следя. За съжаление, рядко виждам нещо смислено, или такова, което не съм чел. Колкото и да не харесвам Facebook, трябва да призная, че е многократно по-съдържателен.
Наскоро познат ме попита, как да си добави емисията от блога в twitter. Да си призная не се сетих веднага, как съм го направил. Самият twitter, няма такава опция и затова емисията там съм добавил, през Facebbok.
За добавяне на блог в NetworkedBlogs, съм писал тук -Добавяне на блог във Facebok. От там има възможност за публикуване на постовете на вашата стена, а и за интеграция с twitter. Нещата са променени, откакто писах поста. След като отидете в профила на блога ви в NetworkedBlogs ,опциите са чрез Syndication - бутончето горе под търсачката. От там може да настроите и препубликуване в twitter.
Друга възможност е чрез външни приложения. Ето едно от тях:
Twitter Feed
Трябвя да си направите акаунт, след което можете да добавите колкото искате емисии. След добавянето, следващата стъпка е свързване с вашия акаунт в twitter и във Facebook.


Дано съм бил полезен на някого.

1 Коментар:

Публикуване на коментар

:п :1а :2а :3а :4а :5а :6а :7а

Правила за съдържанието

Криейтив Комънс договор
Произведението използва Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България License. Моля, копирането на материали от тук, да става с указване на източника с реален линк.

За мен

Моята снимка

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка. Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две!
Джордж Бърнард Шоу

Намерете ни във Facebook

  ©Другият - Всички права запазени

Template by Dicas Browser | Template original Dicas Blogger | Topo