понеделник, 8 август 2011 г.

Притурка за последни публикации

От няколко дни притурките за последни публикации в Blogger не работят. Не зная каква е причината, а и не използвах тази притурка. Все пак когато притурката за архива е свита, показването на последните публикувани постове е полезно.
Затова се порових за работеща притурка, но се сетих за нещо друго. В представените притурки в Blogger , има една, която може спокойно да замести тази за последни публикации.
Притурката се нарича Емисия. С нейна помощ и с адресът на емисията на вашия сайт, можете да си направите притурка, която замества Последни публикации.
От Таблото за управление- Дизайн- Елементи на страницата- Добавяне на притурка. Избирате Емисия.






В полето слагате адреса на емисията на вашия блог и преминавате към следващата стъпка. Тя е за оформяне, но както виждате няма много опции. Единствено броят на постовете е ограничен до 5.




Запазвате промените и вече имате притурка за последни публикации. Вижте как съм я комбинирал с Архива в Нямам идея, за да спестя място.

1 Коментар:

Соня Шатева - Моето сладко хоби каза...

Чудесно и много полезно помагало!Направих някои от предложените подобрения в моя блог!Благодаря!

Публикуване на коментар

:п :1а :2а :3а :4а :5а :6а :7а

Правила за съдържанието

Криейтив Комънс договор
Произведението използва Creative Commons Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България License. Моля, копирането на материали от тук, да става с указване на източника с реален линк.
Блог класация

За мен

Моята снимка
"Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка. Ако двамата имаме по една идея или информация и ги разменим, всеки ще има по две!" Джордж Бърнард Шоу

Намерете ни във Facebook

  ©Другият - Всички права запазени

Template by Dicas Browser | Template original Dicas Blogger | Topo